brugbare indsigter om dansk og tysk kultur

Foredrag

Jeg har boet i Danmark i mere end 10 år og er specialist i at pege på forskelle og muligheder, der påvirker det tyske og danske marked – særligt inden for turisme. Med min erfaring og mit gode netværk i begge lande kan jeg hjælpe dig med at identificere forretningsmuligheder og bygge bro.

Jeg deler meget gerne min viden i en workshop eller et foredrag med masser af konkrete eksempler. Eller giver din medarbejdere en sjov og inspirerende peptalk om mødet mellem danskere og tyskere.  

Gennem min karriere har jeg holdt oplæg for store og små virksomheder og organisationer. Heriblandt turistforeninger og uddannelsesinstitutioner, destinationer og turoperatører. Kort sagt, alle, der ønsker at lære mere om vores naboland Tyskland. 

Alle foredrag, workshops og kurser bliver skræddersyet til målgruppe og tidsramme.

Lad os tale om formålet med dit arrangement, og hvordan jeg bedst kan bidrage til det.

Hvad er forskellen mellem tyskerne og danskerne?
Hvilke muligheder er der for at handle med tyskerne?
Hvad kan vi lære af vores tyske naboer?

Afgørende kulturel viden

I mine foredrag eller direkte rådgivning, tilbyder jeg interessante indsigter i det tyske marked og viser muligheder med eksempler fra hverdag og forretning. Afhængig af interesseområdet vil jeg udvikle et foredrag til din virksomhed og formidle de vigtige learnings, der kan være relevante for netop din virksomhed og dine medarbejdere på en livlig og passioneret måde.

Eksempler på fordrag og workshops

DET GODE VÆRTSKAB


Hvilke behov har de tyske gæster, når de kommer til Danmark? Hvad skal der være mere af og hvad skal der være mindre af? Hvordan kan du skabe mere omsætning og opbygge loyalitet?

DO'S & DONT’SHvad skal du vide for at komme godt i gang med det vigtige tyske marked? Hvordan er arbejdskulturen og hvordan sikkrer man det gode samarbejde?

Sådan vinder du opmærksomheden


Lær om de vigtigste kulturforskelle og bliv klogere på, hvordan man markedsfører sig bedst og får success på det tyske marked.

Klæd dine medarbejdere på


I denne workshop arbejder vi med forskellige cases fra virkeligheden og øver os i, hvordan vi kan blive bedre til at lave forretning med tyske kunder.

FRA SANDRA TIL DIG der arbejder med tyske gæster

Gode råd